Behandelingen

Alle behandelingen staan voor kwaliteit en professionalisme.
Na jaren ervaring weet ik dan ook waar ik 100% achter sta.


Voor huidverbetering en skincare werk ik samen met Aesthetic Solutions, de exclusieve distributeur binnen de Benelux van Mesoestetic.

Heb je een zeer gevoelige huid? Geen nood, ook dan kan je bij PUUR SOFIE terecht. Met het merk Zeitschild krijgen we je huidbarrière weer in balans.

Wil je graag direct resultaat en een mooie GLOW? Kies dan voor een HYDRAFACIAL, een mooi resultaat gegarandeerd!

Voor mijn opleidingen van Semi-PMU heb ik gekozen voor DMT Beauty, gespecialiseerd in PMU én een zeer mooie naturel techniek.


This is the next level of beauty!

face .jpg
Puur sofie stijlgids en logos-03.png
brows.jpg
Puur sofie stijlgids en logos-02.png
powderbrows.jpg
Puur sofie stijlgids en logos-04.png
 
face .jpg

HUID VERBETERING


Hydrafacial                                                                       

Het bekroonde HydraFacial-systeem gebruikt een gepatenteerde technologie om te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren. De behandeling verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en verrijkt de huid met intense voedingsstoffen.
Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar! Deze revolutionaire behandeling is geschikt voor elk huidtype en zorgt dat je meteen weer de deur uit kan, met een prachtige GLOW. De boosters zijn een absolute aanrader!


Hydrafacial Signature   150 euro   (30 min)
Hydraf- SUMMER-facial Clarifying   179 euro
Hydra- SUMMER-facial Deluxe + boosters + ledtherapie   195 euro  
Hydra- SUMMER-facial Platinum incl. lymphedrainage + booster + led + masker en massage   225 euro

ACTIE : HYDRA~SUMMER~FACIAL VOOR JULI EN AUGUSTUS MET EXTRA VOORDELEN! 
GRATIS DERMAPLANING EN EEN EXTRA ZONE: HALS & DECOLLETÉ WORDEN MEE BEHANDELD OM EXTRA TE STRALEN IN DE ZOMER! BOEK DUS SNEL EN GENIET VAN DEZE EXTRA'S!

Hydra- FESTIVAL- facial signature 150euro (45min)
ACTIE : HYDRA -FESTIVAL-FACIAL = SIGNATURE FACIAL INCLUSIEF GRATIS HENNABROWS!! 

vanaf 150 euro

Basis gelaatsverzorging

70 euro

Intensieve gelaatsverzorging


Intensieve gelaatsverzorging incl. hennabrows

 

90 euro

 

115 euro

Energy C treatment  

115 euro

Age Element

130 euro

Meso éclat anti-age verzorging

130 euro

Dermaplaning

75 euro

incl. Sheet mask

60 min

Jeugd Acné verzorging 

75 euro

Acné peeling

100 euro

MESO Peels

90 euro

Een peeling is een eenvoudige, maar doeltreffende techniek.

Deze techniek veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen

en van de diepere huidlagen. Mesopeels voorkomt verdikkingen van de huid, zorgt voor een regeneratie van de collageen- en elastinevezels,

egaliserend effect en een vasculaire stimulatie.

 

Microneedling

vanaf 90 euro

Microneedling is een nieuwe techniek op gebied van huidverbetering zonder de huid te beschadigen.

 

De M-pen beschikt over zeer kleine, steriele naaldjes die vibreren in de huid. De diepte van de naaldjes kunnen worden afgesteld, waardoor er op een gecontroleerde manier kleine microkanaaltjes worden gemaakt.

 

Het natuurlijk herstelproces in de diepere huidlagen wordt in gang gezet. Daardoor worden nieuwe collageen- en elastinevezels aangemaakt. De huid wordt steviger, krijgt meer volume en oogt egaler, frisser en stralender.

gelaat tot kaakrand 90 euro
gelaat + hals 120 euro
full face (incl. decolleté150 euro

 

 
brows.jpg

BROWS

Classic brows

15 euro

Hennabrows

35 euro

 
lippigmentatie.jpg

SEMI PERMANENTE MAKEUP

POWDERBROWS

399 euro

incl. bijwerking

Powderbrows is een een semi permanente make up techniek die toegepast wordt met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zacht en natuurlijk poedereffect. Dit bespaart je veel tijd in de ochtend. Ook kan je met deze techniek je wenkbrauwen optisch een betere vorm geven.
 
Samen bespreken we je wensen en geef ik je advies, dan begin ik met de browmapping. Hierbij meet ik alles aan de hand van verschillende meetinstrumenten om zo de ideale wenkbrauwen te bekomen die bij jouw gelaat passen. Ik epileer de wenkbrauwen, teken de vorm en kleur deze in met een potlood. Vervolgens geef ik jou de spiegel aan zodat je vooraf de vorm kan zien. Indien je nog opmerkingen hebt, worden deze aangepast tot de kleur en vorm naar wens is.
 
Indien je akkoord gaat, begin ik aan de powderbrows. De behandeling zelf duurt gemiddeld 2u – 2u 30min. Hou ermee rekening bij je dagplanning dat we eventueel kunnen uitlopen.

DEEPLINER

boven en onder: 299 euro
enkel boven: 249 euro
enkel onder: 179 euro

Deepliner wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. Dit is geschikt voor dames die zo goed als geen make up dragen maar toch een frisse, stralende look willen verkrijgen.
 
 
Deepliner is een semipermanente make-up techniek toegepast met een machinale nanonaald. De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk door de meesten, maar wordt als pijnlijk beschouwd bij dames met een zeer lage pijngrens. 
LET OP! Bij wimperextensions is het onmogelijk om deepliner toe te passen. Gelieve deze twee weken op voorhand te verwijderen.

Lippigmentatie - lipblush

399 euro

incl. bijwerking

De lippen spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze bepalen de uitdrukking van het gezicht en we gebruiken ze om te eten, zoenen en spreken. Je wilt ze niet alleen koesteren maar ook zo mooi mogelijk maken. Dat kan met lippigmentatie: semi permanente make-up voor de lippen die toegepast wordt met een machinale naald. 
 
We starten eerst met een verdoving voor de lippen (30min op voorhand), terwijl de verdoving inwerkt bespreken we samen de vorm en de kleur, dit wordt samen bepaald naar jouw wensen. Je vorm wordt gebakend met een concealer. Zo heb je zelf een duidelijk beeld. Ook de kleur wordt getoond en besproken.